Роман Скорпіон закохався в пацанку Клеопатру

Роман Скорпіон закохався в пацанку Клеопатру

У своєму новому кліпі "Мамо, я закохався!" популярний львівський артист Роман Скорпіон відбиває переможницю шоу "Від пацанки до панянки" Галю Полудневич, більше відому, як Галя Клеопатра, у арабського шейха на крутих жигулях.

Режисером кліпу виступив Юрій Двіжона (DVIZHON), який знімав останню роботу Ірини Білик «Волшебники». За сценарієм Галя - знаменита леді, яка мріє вийти заміж за справжнього шейха, а Роман простий співак, який закоханий в свою «Клеопатру» і страждає від нерозділеного кохання.

Головний посил кліпу простий: якщо ви в когось закохалися, не потрібно боятися, а потрібно сміливо йти до своєї мети. Саме завдяки Галі ця історія вийшла не нудно-повчальною, а дуже живою і веселою!

- Знайомство з Галею я трохи побоювався, хоча і дуже чекав. Це був найсмішніший день в житті всієї знімальної групи, перли Галі треба було записувати на відео і сміливо монтувати з них ще один кліп, а то і фільм! До речі, зйомки і були подвійні: ми знімали кліп, а Новий Канал - шоу "Пацанки. Нове життя", яке вийде в ефір уже цієї осені, - коментує сам Роман.

Зняти Галину Полудневич в кліпі запропонував режисер Юра Двіжона - ідею подібного кліпу він виношував з минулого року, але тільки зараз за його словами знайшов потрібного виконавця і пісню.

- З одного боку я був в захваті від такої нестандартної ідеї для кліпу, з іншого - згадував, як на шоу "Від пацанки до панянки" Галя свистіла, стрибала на столі, вічно перебувала в повному неадекваті ... Страшно! - Сміється Роман. - Але на знімальному майданчику вона мене вразила. Якщо від тієї дівчини, яку я бачив по телевізору, хотілося тікати подалі і ховатися, закрившись на кілька замків, то в ту дівчину, з якою я побачився на знімальному майданчику, сміливо можна було закохатися. Так, занадто відверта, за словом в кишеню не полізе, але при цьому дуже щира і як б не дивно це звучало - в чомусь дуже жіночна. У Галі явно є акторський дар - вона чудово зіграла свою роль! Ніколи не скажеш, що ще рік тому людина торгувала в кіоску і не могла зв'язати трьох слів без п'яти матів, а не вчилася в театральному!

Роман Скорпіон - співак, композитор, ведучий © 2017-2024

Created by Riverskiy