Прем'єра мого першого альбому "Поцілую тебе".

Прем'єра мого першого альбому "Поцілую тебе".

«Поцілую тебе» – назва мого першого альбому, в який я вклав усю душу!

У ньому звучить сучасна музика з нотками української автентичності, торкаючи найтонші струни душі, щоб у стрімкому сучасному світі слухач не забував про своє коріння.

Музичний диск складається з автобіографічних композицій, адже являюся автором текстів і музики пісень. Він – як перше довгоочікуване немовля. Кожна з пісень, написаних у різні періоди мого життя, має свою історію. Це й перше кохання та перший поцілунок, і ніжні романтичні вечори, і розбите серце – не обійшлося й без цього.

Як і кожна людина, я переживав подібні моменти дуже гостро, і всі емоції відобразились у творчості. Найважче у цьому альбомі народжувалась пісня «Мама». Автобіографічна і глибоко особиста, вона з’явилась у дуже складний для мене час, а щоб перелити свої почуття у пісню, довелося ніби пережити все ще раз…

Завдяки Богдану Нестору вдалося зібрати найкращу команду, яка працювала над альбомом, і кожен її учасник так само вклав у нього часточку своєї душі. Щиро дякую Віктору Янчаку (акордеон), Сергієві Бридуну (бас), Андрієві Капралю і Софії Сливці (бек-вокал), Володимиру Оленському, Тарасові Кушніруку і Юрію Лозинському (гітара), Армену Костандяну (дудук) Романові Вовку (труба, бас-труба, флюгельгорн). Окрема подяка саунд-продюсеру альбому Богдану Нестору.

 

Роман Скорпіон - співак, композитор, ведучий © 2017-2024

Created by Riverskiy