Ексклюзивне інтерв'ю Романа Скорпіона

Ексклюзивне інтерв'ю Романа Скорпіона

Молодий український співак Роман Скорпіон поділився з нами своїми секретами та відповів на запитання, які вже давно цікавили його прихильників. Відкритий та щирий, він розповів про ідеали, захоплення і улюблені заняття.

Я люблю Україну, наші гори, землю, де я народився. Це все для мене рідне.

Коли Ви вперше усвідомили, що музика, це справа вашого життя? – Ще з малку я співав, співав сам для себе, так, як рідним це не подобалось! Я жив у гірські місцевості, тому часто підіймався на найвищу гору і співав там. Вона була для мене сценою. Я знав, що мене ніхто не чує, і не скаже: «Досить вити!». Я співав, а в голові  чув музику оплесків та вигуків: «Молодець!». Це відчуття, я переживав кожного дня, а коли вийшов перший раз на сцену, то зрозумів, що це моє Боже покликання – це справа мого життя!

Який у Вас ідеал жінки? – Мудра!!! Я часто звертав увагу на обгортку, але з кожним днем розумів, що в жінці мені потрібна душа, якої, на жаль, так і не знайшов.... Тому для мене важлива душа! Це добре коли є і зовнішність, і багатий внутрішній світ. Я вірю, що зустріну  ту, яка полюбить мою душу, покохає мене таким, яким я є. З моїми недоліками, моїми звичками, і яка не буде ламати мене, а буде надихати.

Ваш улюблений фільм? – Я люблю різні фільми. Їх так багато, що важко обрати найулюбленіший. Зазвичай, дивлюсь під настрій.

Як Ви проводите свій вільний час, чи є прихильником активного відпочинку? – Спорт, спорт, і ще раз спорт. Адже, це можливість відключитися від роботи і тримати себе в хорошій формі. Люблю катання на лижах, басейн, походи в гори. Вільного часу майже немає! Я працюю 24 години на добу.

Яку Ви любите літературу? – Я читаю різноманітну літературу, люблю і романи, і класику, але надаю перевагу книгам про лідерство та психологію. Одні з моїх улюблених письменників: Робін Шарма, Бруно Ферреро, Джон Кехо, З. Фрейд та ще багато інших!!!

Як часто Ви потрапляєте в екстремальні ситуації? – Дуже часто!!! Слава Богу, ці ситуації з позитивною ноткою.

Чи не хотіли б Ви прославитися в кулінарії? – Зараз прославитись не важко, можна зробити якусь дурницю і  всі будуть про це говорити! Для мене кулінарія - це культура, це душа! Тут потрібна 100% віддача, як і в будь-якій справі! Я думаю ми ще повернемося до цього питання, а зараз я займаюсь творчістю і повністю присвятив себе цій справі.

Яка Ваша улюблена страва? – О, я прихильник правильного харчування!!! Іноді дозволяю собі з'їсти вареники, голубці з картоплею чи підливу з білих грибів – це моя слабість, але не часто.

В якій країні світу Ви хотіли б жити? – Я люблю Україну, наші гори, землю, де я народився. Це все для мене рідне. Чесно кажучи, я тільки почав відкривати для себе інші країни, пізнавати їхню культуру, традиції і мене це захоплює та надихає!

Хто Ваш музичний кумир? – Не скажу, що маю одного кумира, так, як я люблю різну музику!!! Слухаю, насолоджуюсь та підбираю музику під настрій. Люблю розслаблятись під Девіда Гарретта, Стінга, Робі Вільямса та інших. Адже, музика – це все для мене, без неї я нікуди, вона моє життя!

Скажіть, будь ласка, коли від Вас можна очікувати новинку? – Незабаром  буде прем’єра нової пісні «Давай будем разом». Ця пісня зовсім іншого формату, ніж мої попередні. Вона більш лірична, чуттєва. В ній я зміг відкрити себе і показати всю сутність почуттів.

Роман Скорпіон - співак, композитор, ведучий © 2017-2024

Created by Riverskiy